Annonce:

2024 er ikke slut – men årets dummeste bilist er anholdt

2024 er ikke slut. Men torsdag aften meldte årets dummeste bilist sig alligevel på politigården i Odense, hvor han blev anholdt.

Annonce:

Torsdag aften 1. august meldte årets dummeste bilist sig direkte på politigården i Odense. Faktisk kørte han lige i armene på betjentene og en anholdelse.

Det skriver Fyns Politi på det sociale medie X – det tidligere Twitter.

Det hele drejede sig om chikanekørsel, som en bilist følte sig udsat for. Derfor greb vedkommende knoglen og ringede politiet op.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

“Anmelder kørte til politigården og modparten var rar at køre med lige til døren …”, skriver politikredsen.

LÆS OGSÅ: Roberts sjældne Toyota har kun kørt 3.500 kilometer

Her kunne politiet så begynde at sigte forfølgeren for diverse lovovertrædelser. Det var bl.a. galt med både våben og hash, som ordensmagten fandt i bilen.

Politikredsen slutter med at takke for hjælpen og oplyse, at man kvitterede for den med en anholdelse. Dumme bilister er der dog ikke få af på vejene.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På det seneste er flere folk i elbiler blevet sigtet, tiltalt og siden dømt for at stjæle strøm til deres biler. Det er bl.a. sket for en 78-årig mand, der koblede sin Polestar 2 til kommunens strømforsyning uden at fortælle nogen om det. Eller betale for det. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Mere efter annoncerne:
Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Læs også

Annonce:

Husk det nu!

Populære

Annonce:

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler