Annonce:

Har Haas fortrudt? Kommer med ny Kevin Magnussen-melding

Haas bøjer sig i støvet efter Kevin Magnussens pragtpræstation under Mexicos grand prix i weekenden. Alt var perfekt, siger teamchefen.

Annonce:

Kevin Magnussen leverede en bemærkelsesværdig præstation i søndagens Formel 1-grand prix i Mexico, hvor han sikrede sig sit bedste resultat i sæsonen.

Haas-køreren krydsede målstregen som nummer syv, kun få sekunder efter verdensmesteren Max Verstappen.

Ayao Komatsu, teamchef for Haas, var tydeligt imponeret over Magnussens kørsel.

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det er endnu et fantastisk resultat for dette hold. Jeg er så glad for, at alles hårde arbejde betaler sig med opdateringerne, og at bilen bliver bedre,” udtaler Ayao Komatsu i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Komatsu fremhæver især Magnussens tempo i anden periode af løbet, hvor danskeren formåede at holde trit med Verstappen.

LÆS OGSÅ: Bilgigant tilbagekalder 44.000 biler – bremserne kollapser

– Hans (Kevin Magnussens, red.) tempo i anden periode var utrolig, han fangede Verstappen i sin Red Bull-racer og sluttede kun fire sekunder efter. Det var nok det bedste, jeg har set Kevin køre, jeg er så glad på hans vegne, siger teamchefen.

Også Nico Hülkenberg, Magnussens tyske holdkammerat, roser danskerens indsats. Hülkenberg sluttede selv på en niendeplads.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Responsiv Iframe

– Jeg er også meget glad på Kevins vegne. Han kørte en fantastisk weekend, det har han virkelig fortjent, siger tyskeren.

Med syvendepladsen sikrede Magnussen sig seks værdifulde point til VM-stillingen.

– Det var en perfekt dag. Syvendepladsen er bedre, end vi turde håbe på, fordi Piastri kom stærkt gennem feltet, og jeg lykkedes akkurat med at holde ham bag mig, siger Kevin Magnussen.

På trods af den stærke præstation i Mexico forbliver Magnussens fremtid uvis. Tidligere på året meldte han og teamet ud, at deres veje skilles efter denne sæson. Danskeren har dog for nylig løfte sløret for et potientielt comeback i sporten. Læs mere om det her.

Annonce:

Der resterer nu fire løb i Formel 1-sæsonen. Det næste løb er i Brasilien søndag 3. november. Forud for det løb har Kevin Magnussen 14 point i den samlede VM-stilling. Holdkammeraten Hulkenberg har indkasseret 31 point.

Læs flere spændende nyheder fra og om motorsportens verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også