Annonce:

Nissan Ariya falder markant i pris i Danmark

Den danske Nissan-importør hakker 15.000 kroner af prisen på SUV’en Ariya, så modellen nu begynder ved 264.900 kroner.

Annonce:


Elbilen Nissan Ariya fås nu til en lavere pris, med en startpris på 264.900 kroner for basismodellen. Ariya tilbydes med forskellige drivlinjer, udstyrsniveauer og batteristørrelser, der passer til forskellige behov.

Vælger man standardbatteriet på 63 kWh, får man en rækkevidde på op til 403 km. Ønsker man længere rækkevidde, kan man vælge batteriet på 87 kWh, der giver op til 533 km (WLTP). Ariya med 87 kWh batteri og to-hjulstræk har en startpris på 344.900 kroner.

Det skriver Nissan Danmark i en pressemeddelelse.

Alle modeller med 87 kWh batteri har en 22 kW onboard lader, der muliggør fuld opladning på cirka tre timer. Ariya med 63 kWh batteri kan fås med enten en 3,6 kW lader eller en 22 kW lader.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Udover køb tilbydes der også privatleasing af Nissan Ariya. Priserne starter fra 3.595 kroner pr. måned med 14.995 kroner i udbetaling for en model med 63 kWh batteri og 22 kW lader. For en merpris på 600 kroner pr. måned kan man opgradere til et 87 kWh batteri. Leasingperioden er 36 måneder.

Der er mulighed for finansiering med en fast rente på 1,99% for alle Ariya-modeller undtagen basismodellen til 264.900 kroner.

Ariya fås i fire udstyrsniveauer:

Ariya Nismo: Topmodellen, Ariya Nismo, adskiller sig fra de øvrige modeller, men bevarer funktionaliteten som familiebil. Prisen er 459.900 kroner. Forsalget løber frem til udgangen af året, og de første seks kunder i Danmark får en Norlys ladeordning til en værdi af 15.000 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Responsiv Iframe

Engage: Standardudgaven inkluderer sikkerhedsudstyr, der har opnået fem stjerner i EuroNCAP, samt komfortudstyr som to 12,3” digitale skærme, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot, bakkamera, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation og LED-lygter.

Advance: Udover Engage-udstyret har Advance 360 graders kamera, intelligent vognbaneassistent, opvarmet forrude, elektrisk bagklap, trådløs opladning af smartphone og LED-tågelygter. Priserne starter fra 319.900 kroner.

Evolve: Evolve-modellen har yderligere funktioner som elbetjent glastag, flytbar midterkonsol, head-up display, intelligent fjernlys, automatisk parkering, ventilerede forsæder, opvarmede bagsæder og BOSE-lydsystem. Priserne starter fra 353.900 kroner.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende afsender.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også