Annonce:

Elon Musk: Skru op for benzinproduktionen NU!

På Twitter lægger Tesla-stifteren ikke fingerne imellem. Der skal skrues op for olie- og gasproduktionen NU!

Annonce:

Elon Musk pressede i weekenden på for større olie- og gasproduktion, og opfordrede Europa til at se sig om efter atomenergi for at få dækket energibehovet. Tesla-chefen trykkede på tasterne, efter at de amerikanske benzin- og dieselpriser steg, og efter at Rusland indtog Tjernobyl-atomværket.

– Jeg hader at sige det, men vi er nødt til at øge olie- og gasproduktionen med det samme,” tweetede Musk fredag. Ekstraordinære tider kræver ekstraordinære foranstaltninger.

Musk erkender samtidig, at en øget olie-produktion vil kunne skade Teslas salg her og nu. Men bæredygtighed kommer, som han også siger, ikke fra den ene dag til den anden. Og den alternative energiproduktion vil ikke kunne kompensere for tabet, hvis russisk olie og gas boykottes.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Rusland er blandt verdens største producenter af råolie og naturgas. Landet står for 10 % af forsyningen globalt, ligesom man dækker omkring 40 % af EU’s energibehov.

 


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også

Altid gratis artikler