Annonce:

Her vil Mercedes betale bilister for at skifte mærke

På grund af et smuthul i noget lovgivning kan Mercedes skrue op for charmen overfor potentielle købere. Især Tesla-ejere kan blive forgyldt.

Annonce:

Byt din bil til en ny og få x-antal kroner for den gamle. Det lyder som noget, man både har set og hørt for. Men i USA smadrer Mercedes nu virkelig sparegrisen i jagten på kunder. Faktisk kan Tesla-kunder få helt op til 4.000 dollars svarende til 27.600 kr. i rabat på en ny elbil fra Stuttgart.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Disse biler forurener meget mere end påstået

Rabatten udgøres dels af skattefradrag, som den amerikanske regering giver bilister der køber en ny elbil, dels af direkte rabatter. Det skriver Cars Direct.

For at være berettiget til den fulde rabat skal amerikanske bilister dog vente lidt endnu. Men fra 1. maj kan man scorer hele ‘gevinsten’, hvis bare man kan bevise, at man ejer en hybrid eller elbil, som Mercedes har et konkurrerende bud på i sit program.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også

Altid gratis artikler