Annonce:

33-årig bilist bed betjent i benet – så blev hans mor sigtet

En 33-årig bilist alt andet end tilfreds, med at politiet søndag aften interesserede sig for ham og hans kørsel. 

Annonce:

Som betjent skal man finde sig i lidt af hvert. At have bilisters tandsæt hængende i forskellige kropsdele er dog noget af det. Alligevel sker der flere gange, end man umiddelbart skulle tro.

Her på Boosted har vi flere gange kunne fortælle, om hvordan bilister sætterne tænderne i betjentene. Det skete eksempelvis for en kvinde tilbage i februar, og nu er det sket igen. Bare i en betjents ben.

Det hele begyndte, da en 33-årig mand fra Randers nægtede at stoppe til et rutinetjek, selvom politiet bad ham om det.

Det udløste en jagt rundt i byen og ned på Østjyske Motorvej i nordlig retning. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Fik tre klip i kortet på et halvt år – nu betaler bilist en høj pris

Det var dog ikke politiet, der fik stoppet manden. Det sørgede han selv for ved at påkøre en anden bilist. Sammenstødet var nemlig så kraftigt, at bilen – den 33-årige sad i – væltede og kurede hen ad motorvejen.

Han var dog ikke kommet mere til skade, end at han selv kunne komme ud af bilen. Stadig uden den større lyst til at tale med politiet.

Faktisk havde han så lidt lyst til at blive anholdt, at den 33-årige valgte at bide en betjent i benet. Og så stod sigtelserne ellers i kø.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Responsiv Iframe

Den 33-årige er foreløbigt sigtet for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed og for kørsel uden førerret. Kørekortet er han i forvejen frakendt.

Desuden er han sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for at have lagt hindringer i vejen for politiets arbejde, for vold mod polititjenestemand og for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash på sig.

Bilen tilhørte i øvrigt mandens mor, der blev sigtet for at have overladt sit køretøj til en person uden kørekort. Det koster i udgangspunktet 2.500 kr. i bøde.


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også