Annonce:

Sender sviner til Hamilton: “Du må huske dårligt”

Red Bulls mangeårige rådgiver, Helmut Marko, er ikke i tvivl – Lewis Hamilton hukommelse må i den grad have svigtet den syvdobbelte verdensmester.

Annonce:

Lewis Hamilton bruger ofte og gerne Formel 1 som affyringsrampe for forskellige budskaber. Også selv om han faktisk ikke må i visse tilfælde.

Forud for 2023-sæsonen blev det nemlig forbudt Formel 1-kørerne at udtale sig om visse emner – læs mere om det her.

Noget, Hamilton dog stadig godt må, er at foreslå ændringer i og omkring Formel 1. Noget han benyttede sig af forud for Englands grand prix i denne weekend.

På et møde med pressen i fredags foreslog Hamilton således, at Formel 1-holdene skal forbydes at arbejde på biler til de kommende sæsoner før en bestemt dato.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Kontroversiel værkstedskæde har igen million-underskud

Det ville, sagde Hamilton, skabe en mere ‘fair’ konkurrence blandt holdene, hvis alle havde lige travlt med at udvikle bilerne.

Det er dog bestemt ikke noget, der er faldet i god jord hos Red Bull.

– Det talte vi ikke om, da han vandt sine mesterskaber, gjorde vi? Så det synes jeg ikke, vi skal nu. Sådan fungerer Formel 1, replicerede Red Bulls Max Verstappen på idéen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Og nu bakker Red Bulls mangeårige rådgiver Helmut Marko ifølge PlanetF1 Max Verstappen op.

Hamilton havde nemlig ikke det samme problem i de syv år, han selv og Mercedes dominerede sporten. Plus det ene år med Nico Rosbergs mesterskab naturligvis.

– Han har tilsyneladende en ret dårlig hukommelse.

– I de år, hvor Mercedes dominerede, begyndte de også at arbejde på bilen for det følgende år meget tidligere end andre hold. Da havde de primært en overlegen motor, der kunne levere mange flere hestekræfter end resten.”

Annonce:

– Hvis du ikke behøver at lægge energi i dette års chassis, så kigger du naturligvis allerede mod næste år. Det er bare sådan, Formel 1 fungerer, mindede Marko ifølge Motorsport.com den syvdobbelte VM-vinder om.

 


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også