Annonce:

Designer er ikke i tvivl: “Tesla-model kan ikke klare crashtest – Musk skal begynde forfra”

Der skal en helt ny bil – og dermed et nyt design til – hvis Tesla skal levere den Cybertruck, Elon Musk forlanger. Det mener bildesigner.

Det har været en hård fødsels for Tesla Cybertruck. Men selvom de første eksemplarer er samlet, er det alligevel dømt til at gå galt.

Det mener i hvert fald bildesigneren Adrian Clarke. Det gør han klar i et interview med Fast Company.

Adrian Clarke er nemlig ikke i tvivl, om at bilen ikke vil kunne leve op til Elon Musks krav om minimale fejl og gab mellem panelerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Når det ikke kan lade sig gøre, siger Adrian Clarke, skyldes det bilens design med mange flade paneler og overflader.

LÆS OGSÅ: 8 skøre regler – her må du IKKE vaske bil om søndagen

– Musk lovede, at Cybertruck ville være på vejene i 2021, men det blev ikke til noget. Så blev produktionen rykket til 2022, og nu har Tesla alene i år skubbet produktionen to gange.

– Da Cybertruck kom frem, begyndte alle, jeg kender i bilindustrien, at grine. Vi mener, at Tesla ikke har én chance for at få bilen til at lykkes.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge Adrian Clarke kan bilen end ikke bestå de obligatoriske crash- og sikkerhedstest. I hvert fald ikke uden en eller flere markante ændringer i designet.

Desuden mener designeren, at det bliver ‘ekstremt svært’ for Tesla at redesigne en bil med så lige linjer som Cybetruck. Det bedste ville være at begynde forfra.

Mere efter annoncerne:
Mere herunder:

Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Læs også

Annonce:

Husk det nu!

Populære

Annonce:

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler