Annonce:

Millioner af mennesker går glip af GTA 6 – “De kan ikke spille det”

Grand Theft Auto vil, når det lander på butikshylderne, være utilgængeligt for millioner af konsolspillere rundt om i hele verden. 

Annonce:

Tilbage i februar 2022 bekræftede spiludvikleren Rockstar Games, hvad de fleste nok havde forventet. Nemlig at et nyt Grand Theft Auto er på vej.

Siden da har fans og berømte lækager om muligt hypet spillet endnu mere. Og selvom Rockstar endnu ikke har meldt noget ud officielt, har vi allerede en ret god idé, om hvornår det nye Grand Theft Auto – eller bare GTA 6 – lander.

Direktøren for Rockstars moderselskab Take Two bekræftede for nylig spillets udgivelses-vinduet i kryptiske vendinger under et interview med CNBC, at spillet lander senest til marts 2025.

Men det er også dårligt nyt for millioner af konsolspillere rundt omkring. For mange vil slet ikke være i stand til at spille med i Grand Theft Auto 6. Det kræver nemlig noget helt ‘særlig’ og forholdsvis dyr forberedelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Politiker beklager ny lov – åbner for at skrotte særlig bilkontrol

Ifølge GamingBible synes det mere og mere sandsynligt, at GTA 6 springer hele rækker af spilkonsoller over.

Grafisk vil kun PlayStation 5 og Xbox Series X/S samt de kraftigste nye PC’ere kunne levere det, spillet kræver.

Og selvom der er mange, der allerede har den slags grej, vil det stadig efterlade mange konsolspillere ude af stand til at spille med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:
Responsiv Iframe


På den anden side vil det også være en skam, hvis Rockstar ikke udnytter kræfterne i de nyeste spilkonsoller på markedet blot for at få så mange spillere som muligt med fra dag ét.

Når GTA 6 med alt sandsynlig lanceres i 2025, vil en konsol som Xbox One trods alt være 13 år gammel teknik. Konkurrenten PlayStation 4 vil være en lige så gammel traver.

I andre GTA VI-nyheder ser det mere og mere sandsynligt ud, at en afsløring er lige rundt om hjørnet. Givet Take-Two’s bekræftelse af spillets udgivelsesvindue, ville vi bestemt ikke satse mod en stor afsløring inden udgangen af 2023.


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også