Annonce:

Lars Boje langer ud efter EU-forslag: “Vanvittigt at forbyde hastigheder over 90 km/t”

Den folkevalgte løsgænger Lars Boje Mathiesen er ikke i tvivl om et af de seneste forslået forbud rettet mod bilister i EU. Det er vanvittigt.

Annonce:

Lige nu er det kun én idé i Europa palamentet. Ikke desto mindre diskuterer de folkevalgte i Bruxelles og Strassburg, om reglerne på kørekort-området skal ændres.

EU-plan har reglerne ikke været ændret siden 2006. Men nu vil man alligevel stramme reglerne. Og bliver stramningerne til noget, vil de især ramme unge bilister.

Blandt andet drøfter EU, om man skal forbyde de yngste på vejene – dem under 21 eller som lige har fået kørekort – nogensinde at køre over 90 km/t.

Det vil bl.a. betyde, at det bliver forbudt for unge bilister at overhale på motorvejen. EU lægger også op til, at det skal være forbudt for unge at køre biler som vejer over 1.800 kilo.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: EU klar med nyt forbud – rammer brugte bildæk

Den slags forslag er dog helt vanvittige, mener den tidligere Nye Borgerlige-formand og nuværende løsgænger i folketinget Lars Boje Mathiesen.

I en video på Facebook kalder Boje Mathiesen rækken af nye EU-forslag for vanvittigt EU-tosseri.

– Ja, og der er andre regler. For eksempel skal unge kun køre i biler op til 1.800. Held og lykke med de nye elbiler der kommer. Hvor tunge de er, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Ifølge Boje Mathiesen er danskerne nu nødt til at sætte foden ned.

– Vi er nødt til at sige: nej, nej, nej!

– Behold jeres vanvittige ting nede i EU for jer selv. I skal ikke bestemme, om unge mennesker her i Danmark skal køre 90 km/t på motorvejen.

Annonce:

Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også