Annonce:

Politiet advarer mod biltræf i Randers – beslaglagde 20 biler sidste år

Sidste år blev 20 biler beslaglagt ved et større biltræf i Randers – alligevel gentages træffet i år. Og det er politiet særligt opmærksomt på.

Politiet ved udmærket, at et større biltræf kommer til Randers lørdag. Det hele finder sted ved det køretekniske anlæg på Jomfruløkken i det nordøstlige Randers fra klokken 14.00 til 20.00.

Ordensmagten forventer flere tusinde deltagere. Sidste år resulterede det i 20 beslaglæggelser og hele 113 sigtelser for diverse overtrædelser af loven.

Østjyllands Politi mener også, at man flere gange forhindrede, at der samme dag blev kørt ulovligt gaderæs flere steder i kredsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Vi ved af erfaring, at mange mennesker fra rundt omkring i ind- og udland har interesse i at deltage i disse biltræf.

LÆS OGSÅ: Dom om konfiskeret bil kan ankes, siger Højesteret

– Derfor er vi også meget opmærksomme på de trafikale udfordringer, som vi lørdag forventer i og omkring Randers by, siger politikommissær Amrik Chadha fra Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Af samme grund siger politiet, at man vil være synligt til stede hele dagen – og ikke kun under selve træffet. Særligt fordi der senere på dagen skal afvikles et lovligt gaderæs på Frederiksdalsvej i byen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Desuden vil der blive holdt øje med, om bilisterne generelt holder sig inden for færdselslovens rammer.

– Sidste år uddelte vi en del sigtelser, mens flere biler blev beslaglagt, og en række bilister fik en betinget frakendelse af deres kørekort.

– Vi opfordrer trafikanterne til at overholde færdselslovens bestemmelser og til at benytte den anbefalede kørerute for at undgå, at trafikken sander helt til, lyder det fra Østjyllands Politi.

Mere efter annoncerne:
Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Læs også

Annonce:

Husk det nu!

Populære

Annonce:

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler