Annonce:

6 ud af 10: Ok at elbiler ikke kan køre over 500 kilometer

6 ud af 10 bilister svarer i en ny undersøgelse, at det er fint, at elbiler ikke kan køre mere end 500 kilometer på en opladning.

Hvor langt skal en elbil kunne køre, før du vil sætte dig bag rattet?

Hele 6 ud af 10 bilister svarer i en ny undersøgelse, at de er villige til at gå på kompromis ved en grænse på højst 500 kilometer. Elbiler behøver altså ikke kunne køre længere end det.

Det skriver svenske Kvdbil i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Antallet af ladestandere er steget markant, og mange flere lader deres elbiler op derhjemme sammenlignet med for tre år siden.

LÆS OGSÅ: Overgangen til elbiler kan være skadelig, siger EU

– Det kan nok være medvirkende til, at mange føler, at en længere rækkevidde ikke er nødvendig. Derudover tror jeg, at det, at elbiler er blevet mere almindelige.

– Og at flere er blevet fortrolige med teknologien, har gjort forbrugerne mere trygge ved udbuddet. siger Daniel Odsberg, der er salgschef hos Kvdbil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Kvdbils egen gennemgang af markedet for elbiler viser, at den gennemsnitlige rækkevidde hos de elbiler, der er på markedet i øjeblikket, ligger lige under 500 kilometer.

For tre år siden, da Kvdbil sidst fik lavet en lignende undersøgelse, var det kun Tesla Model S og Volkswagen ID.4, der oplyste en rækkevidde på 500 kilometer eller mere.

I alt er 1.316 personer i alderen 18-79 år blevet spurgt om deres holdning til elbilers rækkevidde i forbindelse med undersøgelsen. Af dem havde 1.099 adgang til bil.

Mere efter annoncerne:
Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Læs også

Annonce:

Husk det nu!

Populære

Annonce:

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler