Annonce:

Politiet uddelte bunker af bøder ved lovligt biltræf

Igen i år var der brændertræf ved Flyvestation Karup, og igen i år var politiet klar med den helt store bødeblok. 96 sigtelser blev det til.

Politiet stod med det samme klar til at skrive bøder i forbindelse med det lovlige brændertræf på Flyvestation Karup i torsdags.

Og der var nok at tage af. Både til og fra flyvestationen måtte bilisterne stå skoleret over for politiet.

Det skriver TV Midtvest på baggrund af oplysninger fra Midt- og Vestjyllands Politi. Vagtchefen Lars Even indrømmer da også, at kontrollen var målrettet arrangementets gæster.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det må siges at være en del, men kollegerne har også kørt en målrettet aktion med mange standsede køretøjer, lyder det igen kommentar til mediet.

LÆS OGSÅ: 23-årig får 2.000 kr. i bøde for virkelig dum overhaling

Bl.a. blev der noteret fejl og mangler på køretøjer i femten tilfælde. Ligesom 31 blev sigtet for at køre for stærkt. 6 af dem står til et klip.

Andre blev sigtet for at køre rundt med stjålne nummerplader, ligesom der i flere tilfælde ikke var styr på det med, at man ikke må køre bil uden kørekort.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er ikke første gang, at Midt- og Vestjyllands Politi slår ned på det traditionsrige brændertræf. Trine Kromann var en af dem, der røg i fælden sidste år, da der også blev beslaglagt biler. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Mere efter annoncerne:
Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Læs også

Annonce:

Husk det nu!

Populære

Annonce:

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler