Annonce:

De mest utilfredse bilister ejer disse biler

Det er langt fra alle nye – og lettere brugte biler – der får roser med på vejen fra ejerne. Det viser en ny, svensk undersøgelse.

Annonce:

At en bil er ny eller kun lettere brugt betyder ikke, at den er nogen god oplevelse bag rattet.

Det konstaterer svenske Vi Bilägares årlige forbrugerundersøgelse AutoIndex.

En lignende undersøgelse findes herhjemme. Og her står det bedst til for BMW, hvis man spørger ejerne. Mens Fiat kan skrabe absolut færrest point sammen. Læs mere om det her.

I modsætning til den danske undersøgelse, hvor Opel faktisk går en smule frem i forhold til sidste års rundspørge, står det helt anderledes til i Sverige.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Kvinde var 4 km/t fra at miste 1 måned gammel Tesla

De 12.766 bilister, der blev spurgt, placerer Opel i bunden. I hvert fald når det kommer til kategorien med de nyeste biler. Nemlig dem der er mellem 0 og 3 år gamle.

Med 728 point ud af 1.000 mulige klarer Opel Mokka-e sig dårligst på 150. plads. Endnu en Opel – Corsa-e, ligger lige pladsen over med 730. Den det er faktisk også en elbil, der klarer sig bedst af de værste.

MG Marvel R giver bilisterne bare 732 point. Det er nok til en plads som nummer 148 på ranglisten. Bilen fra det kinesiske mærke har i øvrigt fået så meget kritik for sit ‘firehjulstræk’, at spørgsmålet er endt i retten. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Men når det går godt, er svenskerne faktisk mere enige med danske bilister. BMW iX3 og i4 blev med henholdsvis 908 og 918 point nummer 3 og 2 blandt de nyeste biler. Mercedes EQE klarer sig bedst blandt de nyeste biler med 925 point.

Når bilerne er bygget mellem 2017 og 2019, klarer Renault Zoe sig værst med 736 point. Den bedste bil er her Toyota Corolla med 900 point.

Hos de endnu ældre biler – nemlig dem der er bygget mellem 2013 og 2016 – er der mest hæder til datidens BMW 1-Serie med 915 point. Mens svenskerne har mindst til overs for Renault Megane, som må nøjes med 737 point.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Annonce:

Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også