Annonce:

Volkswagen sælger hestekræfter på abonnement i Danmark

Mercedes har gjort det siden 2022, og nu synes Volkswagen også, at ekstra hestekræfter er en fremragende idé til ID.3.

Annonce:

Mercedes og Polestar gør det allerede.

Altså tilbyder kunderne, at de kan købe ekstra hestekræfter til elbiler. Nu vil Volkswagen i Danmark også være med til ID.3

I mærkets online-shop, der er tilknyttet bilens infotainment-system. Det gælder alle udgaver af ID.3 på nær den billigste Pure-udgave. Men det er ingen billig fornøjelse.

For 149 kr. hver eneste måned – eller mod et engangsgebyr på 5.850 kroner – får bilerne 231 hestekræfter i stedet for de fabriksopgivne 204 styk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Nils har lovet, han aldrig kører langt i en elbil igen

Det betyder, at ID.3 bliver et sekund hurtigere – i hvert fald på papiret – fra 0 til 100 km/t. Helt konkret skrumper disciplinen ind til noget, der er overstået på 6,6 sekunder.

Når det så er sagt, skal især ejere af elbiler være meget opmærksomme, når/hvis de falder for fristelsen til at have ekstra hestekræfter under højre fod.

En manglende clearing hos myndighederne og ikke mindst forsikringsselskabet kan betyde, at man som elbil-ejer får alvorlige problemer i tilfælde af uheld. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også