Annonce:

Jaguar i problemer – har kun én bil tilbage

Britisk-indiske Jaguar er ikke, hvad det har været. Mærket, der vil konkurrere med Bentley, bygger nu kun én eneste bil.

Annonce:

Hen over de seneste måneder er Jaguars modelprogram blevet kraftigt reduceret. Og nu er det britisk-indiske mærke nået der til, hvor der kun er en bil tilbage på samlebåndet.

Efter et farvel til mærkets sidste sportsvogn F-Type er også XE, XF, E-Pace og I-Pace røget sig en tur. Således er det nu kun SUV’en F-Pace, der er tilbage.

Det skriver Automotive News Europe.

Tørken i modelprogrammet mener Jaguar dog at kunne forklare. Desuden skal den efter planen heller ikke vare alt for længe. Allerede næste år – altså i 2025 – kommer de første nye Jaguar-modeller i meget lang tid.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen er færdig hos Haas, skriver medie

– Vi fjerner fem bilmodeller. Alle med lav værdi for os.

– Ingen af ​​bilerne er modeller, som vi har tjent penge på. Så vi erstatter dem med nye køretøjer på nyudviklede platforme, har mærkets direktør Adrian Mardell sagt til investorerne.

Jaguar Land Rover – også bare kaldet JLR-gruppen – lancerer efter planen seks helt nye modeller. De kommer dog langt hen ad vejen til at dele teknikken fra én fælles platform.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Modellerne fordeles med tre til Jaguar og tre til Land Rover. Begge mærker, som ikke rigtig gør noget væsen af sig i Danmark. Bedst går det dog for Land Rover.

Englændernes danske importør har solgt 50 biler i Danmark fra 1. januar til 30. juni 2024. Jaguar har derimod fået indregistreret bare to biler i samme periode.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også