Annonce:

Dansk statsborger anholdt – Lamborghini beslaglagt

EU’s efterforskningsenhed EPPO mistænker en dansk statsborger for at være bagmand i større svindelsag med momskroner.

Annonce:

EU’s efterforskningsenhed EPPO har beslaglagt alt fra en Lamborghini og en Porsche til 1.800 AirPods efter en række ransagninger på 59 adresser i Danmark, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Litauen, Holland, Sverige og Schweiz.

Det skriver European Public Prosecutor’s Office (EPPO) i Hamborg i en pressemeddelelse.

Efterforskningsenheden har en dansk statsborger mistænkt for at være en del af et helt netværk af bagmænd i en sag om momssvindel for 93 millioner euro, svarende til næsten 700 millioner kroner.

Den danske statsborger sidder lige nu varetægtsfængslet sammen med en anden mistænkt bagmand. En tredje person er fortsat på fri fod i sagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Drømte om Danmark – nu er bilmærke gået konkurs

I forbindelse med ransagningerne lykkedes det den danske statsborger at flygte til Kenya. Her blev han anholdt i maj for måneden senere at blive udleveret til Tyskland.

En tysk direktør er også mistænkt i sagskomplekset. EU mener, at hans selskab har været brugt til at hvidvaske mange millioner af kroner og svindle for de gigantiske momsbeløb.

Sagen minder om en anden aktion i Tyskland, hvor tyske specialstyrker tilbage i april måned stormede en bygning i nærheden af Motorworld i det nordlige München.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Med sig fra stedet tog politiet 4 Bugatti Veyron, som menes at være en del af et større svindelnummer, der trækker tråde hele vejen til en korruptionssag så langt væk som i Malaysia. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også

Altid gratis artikler