Annonce:

Tyskere vil forbyde betalingsparking i byerne

I en ny fem-punkts-plan vil det tyske liberale parti FDP gøre det gratis at parkere i byerne. Der er behov for flere ikke færre biler, lyder det.

Annonce:

De sidder godt i regering med partier, der mener noget helt andet end dem, men det forhindrer ikke det tyske parti FDP i at komme med forslag på egen hånd.

Derfor har partiet fremlagt en såkaldt fem-punkts-plan, der blandt andet skal tilgodese bilister i højere grad, end det er tilfældet i dag.

Det skriver avisen Bild.

Bl.a. vil partiet gøre det gratis at parkere i byerne efter kl. 16.00. “Køreplan for fremtiden – en politik for bilen” kalder FDP deres forslag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Så meget koster det at køre 100 kilometer i en elbil

Zyon Braun, der er FDP’s spidskandidat til det kommende delstatsvalg i Tyskland, siger, at partiet ikke vil “deltage i krigen mod bilen” og “at mange tyskere fortsat er og stadig vil være afhængige af bilen”.

Zyon Braun understreger desuden, at hvis gratis korttidsparkering ikke er en mulighed i bymidterne, skal der være tale om meget billige parkeringsmuligheder i hele Tyskland.

– I stedet for forbud er vi afhængige af innovationer og åbenhed over for teknologi.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

– Bilen er fortsat en vigtig del af individuel mobilitet og frihed. Desværre vil især De Grønne aldrig forstå denne tankegang, står der i planen.

FDP er desuden lodret imod den debat, der på det seneste og af flere omgange er blusset op i Tyskland. Nemlig spørgsmålet om, hvorvidt Tyskland skal forbyde den frie hastighed, der gælder på visse strækninger af landets motorvejsnet.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også

Altid gratis artikler