Annonce:

Elbil brød i brand midt om natten – ejer vækket af højt brag

En elbil-ejer blev natten til torsdag i denne uge vækket af det, der skal have været et enormt brag. Årsagen viste sig at være en brand.

Annonce:

Brandvæsnet i den sydtyske by Winterberg i delstaten Saarland blev natten til torsdag i denne uge sendt ud til et villakvarter.

Da man nåede frem til stedet, stod en elbil, som kort forinden havde vækket ejeren med et kæmpe brag, i lys lue.

Det skriver avisen Bild.

Ejeren af bilen havde dog formået at skubbe bilen væk fra huset og ud på vejen, så flammerne ikke også fik fat i boligen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Sverige nægter at genindføre statsstøtte til elbiler

Bernd Schmidt, der er pressetalsmand for brandvæsenet i Schiffweiler, siger, at man, fordi der var tale om en brand i en elbil, straks fik fat i et specielt brandtæppe designet til opgaven.

– På grund af den særlige udfordring ved brande i elektriske køretøjer blev der straks anmodet om et brandtæppe, der var specielt designet til sådanne operationer.

Tæppet blev umiddelbart efter trukket henover bilen og i løbet af to timer var flammerne nedkæmpet. Udviklingen blev dog hele tiden fulgt og holdt øje med fra nogle termiske kameraer, oplyser brandvæsnet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Brandvæsnet kan supplere med, at ingen personer heldigvis kom noget til. Hvad der omvendt fik flammerne til at stå ud af elbilen, er fortsat uklart.

Det er ikke alle elbil-ejere, der er lige så heldige som bilisten i Winterberg. En sommernat i juni måned 2023 spredte en brand i en ny Audi Q4 e-tron sig fra carporten over i en villa i Hirtshals. Hverken hus eller bil stod til at redde. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Annonce:

Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også

Altid gratis artikler