Annonce:

Jakob langer ud efter 29-årig: Delte vanvidskørsel på TikTok

Den 29-årige mand, som sigtet for 38 tilfælde af vanvidskørsel, delte det hele på TikTok. Dybt forkasteligt, siger Rådet for Sikker Trafiks direktør Jakob Bøving Arendt.

Annonce:

Som direktør i Rådet for Sikker Trafik er Jakob Bøving Arendt ‘dybt’ rystet over, at en 29-årig mand har delt sin vanvidskørsel med alle på det sociale medie TikTok.

Det fortæller direktøren i et interview til TV2 Østjylland.

Den 29-årige mand fra Østjylland har ikke noget kørekort. Alligevel har han valgt at dele sin absurde kørsel på offentlig vej med alle andre.

Det har nu kostet ham i alt 86 sigtelser, herunder for 38 tilfælde af vanvidskørsel, som politiet mener at have fundet dokumentation for på mandens kameraudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Clarkson indrømmer – stopper på TV på grund af elbiler

– Det er jo dybt uansvarlig kørsel, der ligger på de her optagelser. Det er forkasteligt, at man udsætter andre folk for fare og praler med det på sociale medier, siger Jakob Bøving Arendt.

Den 29-årige mands opførsel har fået andre eksperter til at frygte, at andre lader sig inspirere af den farlige opførsel på offentlig vej. Også politiet er rystet.

Jeg tror aldrig, jeg har set noget lignende. Vi har ikke tidligere haft en lignende sag i Østjyllands Politi.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Og vi håber, at vi med vores efterforskning og de mange sigtelser har forhindret, at sagesløse trafikanter fremadrettet bliver udsat for denne form for kørsel, sagde politikommissær Amrik Singh Chadha fra Østjyllands Politis Færdselssektion, da det kom frem, hvad den 29-årige er sigtet for.

Da den 29-årige mand ikke er dømt for noget, vælger Boosted ikke at henvise til materiale der kan identificere ham yderligere.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også

Altid gratis artikler