Annonce:

P-vagt brød loven for at udskrive p-afgift

Juan De la Hoz fik en parkeringsafgift, selvom der aldrig var en p-vagt eller nogen gul seddel i nærheden af bilen.

Annonce:

Juan De la Hoz fik en p-afgift, da han lossede nogle varer af ved et plejehjem Sundbyberg i det nordlige Stockholm-område. Men afgiften er ulovlig.

Det skriver Carup.

For at en p-afgift skal være gyldig skal der være en lille gul seddel i forruden. Det var der ikke, da Juan De la Hoz kom tilbage til bilen. Kollegaen, som havde holdt øje med bilen i mellemtiden, havde heller ikke set nogen p-vagt.

Alligevel fik Juan De la Hoz en p-afgift. Så det klagede han over, og så begyndte p-selskabet ellers at afsløre sine ulovlige metoder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Der kom nemlig billeder retur af De la Hoz’ hvide Toyota ProAce, som p-vagten kun har set fra sin egen bil.

LÆS OGSÅ: Brændende Tesla måtte slukkes med 189.000 liter vand

Hos Svea Bank, som ejer Hojab Parkeringsservice, hvor p-afgiften angiveligt kommer fra, ønsker de ikke at kommentere sagen. Men henviser til at, at Juan De la Hoz kan klage. Hvilket han da også allerede har gjort.

– Der står, at hvis jeg ikke betaler, kan de tage mig i retten, siger han til Carup.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Hos Svepark, parkeringsbranchens samarbejdsorganisation, der er parkeringsbranchens interesseorganisation i Sverige, bekræfter man, at den slags p-afgifter ikke er juridisk gyldige.

I det hele taget kan det være svært for p-vagter at finde ud af deres job. Det er der også eksempler på herhjemme. Et parkeringsselskab ville sidste år eksempelvis kun ‘beklage’, at man var ‘kommet til’ at udskrive p-afgifter på et område, hvor p-vagterne slet ikke måtte være. Læs mere om den sag her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også

Altid gratis artikler