Annonce:

Diktator tuder: “Tesla har slukket min Cybertruck”

Tjetjeniens diktator Ramzan Kadyrov, der også kaldes Putins hund, ejer en Cybertruck. Men han kan ikke bruge den, for Tesla har slukket bilen.

Annonce:

Der burde ikke kunne køre Tesla Cybertruck rundt uden for USA. Alligevel er det lykkedes Tjetjeniens diktator Ramzan Kadyrov at få fat i én.

Men nu tuder han på det sociale medie Telegram. For bilen kan han ifølge eget udsagn ikke længere bruge, da Tesla har lukket ned for bilen.

Det skriver flere internationale medier – bl.a. Bloomberg.

– Nu, for nylig, har Musk fjerndeaktiveret Cybertrucken. Det er ikke rart for Elon Musk at gøre. Han giver dyre gaver fra bunden af ​​sit hjerte og slukker dem derefter eksternt, lyder det fra Kadyrov fra diktatorens Telegram-konto.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tesla og Elon Musk har tidligere taget kraftigt afstand fra Ramzan Kadyrovs fortælling, om at bilen skulle være en gave direkte fra Musk til diktatoren i den tidligere Sovjet-republik.

LÆS OGSÅ: Bilgigant gør klar til at fyre 30.000 ansatte

Og nu kan Kadyrov altså ikke bruge bilen, medmindre Tesla forbarmer sig over ham. Noget der dog er stærkt tvivlsomt.

Det kan dog også være helt reelle problemer med teknikken og frem for alt elektronikken der driller diktatoren. Flere Tesla Cybertruck-ejere har allerede beskrevet adskillige problemer med bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

En ejer har bl.a. klaget over, hvordan bilen tilsyneladende ikke kan tåle at blive kørt gennem en vaskehal. Andre klager over biler der ‘dør’, lige så snart Tesla-forhandleren kun er synlig i bakspejlet. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også

Altid gratis artikler