Annonce:

12-årig kørte 140 km/t i fars RS 6 – “Svært at sige nej”

En belgisk far har fået kørekortet i klemme, efter at han lod sin 12-årige søn køre 140 km/t i en 50-zone. Faderen forsvarer sig med, at det er svært at sige nej.

Annonce:

Børn plager, og sådan har det været til alle tider. Men nu er en belgisk far kommet i alvorlig klemme, fordi han lod sin bare 12-årige søn køre bil.

Bilen, en Audi RS 6, kørte den 12-årige med en hastighed på 140 km/t i en 50-zone, mens hans far sad ved siden af og filmede det hele.

– Han drømte om at køre min Audi en dag, siger faderen ifølge HLN.

Klippet er senere gået viralt på de sociale medier, bl.a. TikTok. Det er her, man kan se, at den 12-årige presser bilen op på de 140 km/t i en 50-zone.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Ifølge faderen var det dog ikke med hverken hans gode vilje eller viden, at videoen senere slap ud.

LÆS OGSÅ: To elbiler var blandt de mest stjålne biler i 2023

– Min søn overførte uden min viden videoen til sin mobil, og han sendte den videre til venner, som har lagt den på nettet, siger faderen.

Ifølge lokale medier afventer familien nu, hvilke juridiske konsekvenser kørslen i videoklippet får for den belgiske RS 6-ejer. Men havde det været i Danmark, kunne han på grund af reglerne om vanvidskørsel godt vinke farvel til bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

I Belgien koster en Audi RS 6 i øvrigt fra 145.000 euro, det svarer til godt 1 million danske kroner. Herhjemme er prisen noget højere – nemlig 2,2 millioner kroner, når registreringsafgiften er betalt.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

@rtlinfo

Un jeune de 12 ans, au volant d’une Audi Quattro, filmé par son père alors qu’il roule à 140 km/h sur une route limitée à… 50 #news #voiture #audi #rtlinfo #vitesse #pourtoi

♬ son original – RTL info

Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også