Annonce:

Clarkson afslører navnet på endnu en hemmelig “The Stig”

Det lykkedes at holde hemmeligheden i mere end et årti. Men nu, hvor Jeremy Clarkson ikke skal lave bil-tv længere, indrømmer han en 3. ‘hemmelig’ The Stig.

Annonce:

Han blev kendt som den tavse racerkører med de mange evner og fætre og som ophavsmanden til mange aktuelle ting.

Men Top Gears tavse racerkører The Stig var helt bogstavelig talt mere end en person. Han var også mere end to. Faktisk var der på et tidspunkt hele tre personer, der udfyldte rollen.

Det afslørede Jeremy Clarkson for nylig, da han sagde farvel til livet som verdens mest kendte motorjournalist.

Det skriver Jalopnik.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Efter Perry McCarthy og Ben Collins gav den britiske GT-kører Phil Keen, der også har kørt med i den europæiske Le Mans-serie, som den tavse racerkører Stig.

LÆS OGSÅ: Nyt batteri til elbiler kan kun tåle 100 opladninger

Phil Keen er den eneste ‘The Stig’, der ikke formåede at blive fyret, før BBC tidligere lagde Top Gear permanent på is.

Den første The Stig alias Perry McCarthy skilte sig ud ved at bære både sort hjelm og køredragt. Men han røg ud af programmet. Sådan helt bogstaveligt talt fra et hangarskib.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Ben Collins overtog rollen og gjorde om muligt The Stig endnu mere ikonisk med en hvid køredragt, før han i 2010 afslørede sig selv i bogen The Man in the White Suit. Bogudgivelsen tvang ham væk fra Top Gear.

Og nu ved vi altså, at Phil Keen kunne forholde sig tavs lige til det sidste. Top Gear blev lagt i graven efter en frygtelig ulykke i december 2023, der kostede den ene af de tre værter, Freddie Flintoff, permanente skader.

Flintoff indgik senere et forlig med BBC, der kostede public service-mediet adskillige millioner pund. Kort efter at nyheden om forliget slap ud, valgte BBC at melde ud, at programmet er sat ‘på pause’.

Det har dog ikke lagt debatten om programmet ned. Senest har Jeremy Clarkson afvist Flintoffs medvært, Chris Harris’, beskyldninger mod ham som direkte løgn. Læs mere om det her.

Annonce:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også