Annonce:

Alle nye biler er noget lort, siger Jeremy Clarkson

– Jeg ved ikke, hvad de er. For jeg er ligeglad. Men alle moderne biler er noget lort, siger den nu tidligere Grand Tour-vært Jeremy Clarkson.

Annonce:

Det passer formentlig Jeremy Clarkson ganske udmærket, at han ikke længere skal lave TV-programmer om biler.

For spørger man den mangeårige motorjournalist selv, er der ikke den store forskel på moderne biler. Faktisk lægger Clarkson ikke skjul på, at han synes, de er noget lort. Alle som én.

Det fik han sagt i forbindelse med en premierevisning af det absolut sidste “The Grand Tour”-afsnit, som han er vært for.

– De (bilmærkerne, red.) siger alle sammen: Se, vi har fået et nyt hybridsystem. Jeg er røvhamrende ligeglad, forklarede Clarkson, der mener, at han ikke kan kende forskel på 90 procent af nye biler i dag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Spørger man Clarkson, der for alvor slog sit navn fast i bilmiljøet, da han i 2003 var med til at relancere Top Gear, var biler bl.a. bedre i gamle dage, fordi de ganske enkelt vejede mindre.

LÆS OGSÅ: Nyt tyveri rammer kun elbiler – sådan dækker forsikringen

Og det har han ret i. Den nye BMW M5 er eksempelvis den tungeste af sin slags nogensinde. Bilen har en køreklar vægt på hele 2.510 kilo. Bl.a. fordi den slæber rundt på en 408 kilo tung batteripakke til hybridsystemet.

Faktisk vejer den nye M5 så meget, at den er tungere end både en Ford F-150 pickup og SUV’en Chevrolet Tahoe.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tidligere på året gik Clarkson, James May og Richard Hammond hver til sit, da de lukkede deres fælles produktionsselskab, som stod for udviklingen af Grand Tour, ned.

Men det er ikke nødvendigvis slutningen på programmet. Tilbage i april kunne Boosted fortælle, at et andet produktionsselskab har fået Amazon Primes tilladelse til at videreudvikle programmet med et nyt hold værter. Øvrige detaljer er det dog småt med.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også