Annonce:

Efter dødsfald – dansk bilimportør solgt til udlandet

Den danske Peugeot-importør K.W Bruun har offentliggjort, at man sælger hele forretningen til en engelsk virksomhed. Nyheden kommer bare få dage efter bestyrelsesformandens død.

Annonce:

Den danske Peugeot-importør K.W Bruun har solgt sin forretning K.W. Bruun Import og K.W. Bruun NxT til Global Auto Holdings Limited.

Det oplyser den danske virksomhed i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

Frasalget af virksomheden betyder, at den nu tidligere danske bilimportør med mere end 100 års historie også skifter navn.

– Ulykkeligvis sov min far stille ind fredag den 20. september. Trods den dybe sorg glæder det mig, at han nåede at opleve, at ejerskiftet blev en realitet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

– Det betød meget for ham. Gennem de sidste år har min far og jeg sammen med bestyrelsen og ledelsen afsøgt og afdækket mulighederne for fremtiden, og den proces resulterede i vores indledende samtaler med Global Auto Holdings, siger Maria Bruun-Lander.

LÆS OGSÅ: Færdselsstyrelsen lyver, siger dansk dæk-direktør

Hos de nye engelske ejere ser man frem til at opsluge K.W Bruun, da det giver vækstmuligheder både i Norden og i Europa.

– Vi er glade for, at vi er den part, der skal videreføre virksomhedens mangeårige virke, og vi ser frem til en både nordisk og international vækstrejse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Det har været vigtigt for os at sikre medarbejderne en tryg og god fremtid. Derfor har vi valgt at sælge til en stærk, international aktør som Global Auto Holdings, som ikke i forvejen har aktiviteter i Danmark og Sverige. Det betyder, at den eksisterende ledelse og organisation fortsætter uændret, supplerer Maria Bruun-Lander.

Salget afventer godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også