Annonce:

Plastik hegn kan smadre en Tesla Cybertruck

Tesla og mærkets nyeste model, Cybertruck, er ofte i fokus for både opmærksomhed og tests. Instagram-brugeren Supercar_ron har delt et nu viralt eksempel.

Annonce:

Videoen viser en Cybertruck, som under en planlagt testkørsel blev standset på en uventet måde. Ifølge opslaget skulle bilen have gennemgået en række tests den dag, hvor den blandt andet skulle stødes sammen med forskellige objekter. Testen blev dog afbrudt allerede efter første forsøg, da Cybertrucken kørte et plastikhegn ned.

På videoen ses bilen køre gennem et hegn der nærmest splintrer til atonmer. Efterfølgende høres dryplyde fra bilens undervogn.

Det viser sig, at noget på bilen har taget skade af sammenstødet. Væsken, der styrter ud af bilen, ser ud til at stamme fra køleren til batteriet. Her kan stumper fra hegnet være ‘synderen’.

Kameramanden zoomer ind på skaden, og det bliver tydeligt, at en del af Cybertrucken er blevet fyldt med små stykker hegn. På en måde har Cybetrucken forsøg at ‘sluge’ hegnet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Selvom denne test endte hurtigt, ser det ud til, at bilen allerede er blevet repareret. Supercar_ron har meddelt, at han planlægger at udføre flere tests med Cybertrucken i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Nyt batteri til elbiler kan kun tåle 100 opladninger

Hvad Cybertrucken skal igennem, vides ikke. Men det har krævet lidt at få bilen ud på vejene igen.

“Lad os sige, at Cybertrucken ikke overlevede vores test,” skriver Supercar_ron på Instagram i forbindelse med videoen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også