Annonce:

Chauffør fyret øjeblikkeligt – deltog i ulovlig biltræf

Flere deltagere hoppede ombord på lastbilen, da en Amazon-chauffør besluttede sig for at tage del i et ulovligt biltræf.

Annonce:

En lastbilchauffør, der kørte for Amazon, er blevet fyret.

Det er sket efter, at optagelser af chaufføren og en Amazon-lastbil er dukket op i forbindelse med et ulovligt biltræf i Sacramento. Træffet fandt sted tæt på Amazons lagerbygninger ved Sacramento International Airport.

Det skriver Carscoops.

Det var i september, at videoen af chaufføren og dennes kørsel dukkede op på de sociale medier. Bl.a. Youtube.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Videoerne viser, hvordan lastbilen spærrer for den øvrige trafik ved gentagne gange at køre rundt om sig selv i et større kryds.

LÆS OGSÅ: Tesla begyndte at brænde efter oversvømmelse i garage

Et område der har været brugt flere gange i forbindelse med de ulovlige sideshows. På videoen kan man høre tilskuere heppe på chaufføren, og flere personer ses hoppe op på siden, mens den kører rundt i krydset.

Amazon har efterfølgende reageret skarpt på videoerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

– De handlinger, der vises i denne video, er farlige og helt uacceptable, siger talsmand Sam Stephenson.

Stephenson supplerede med, at chaufføren allerede er blevet fyret af sin arbejdsgiver og aldrig igen kan få arbejde for Amazon.

De såkaldte sideshows har været populære siden 1980’erne. Men fik for alvor et boost i popularitet under corona-pandemien, hvor der af flere omgange både herhjemme og i udlandet var forsamlingsforbud.

Så sent som i april i år lukkede politiet herhjemme ned for et træf, da der var optræk til ulovligt gaderæs på offentlig vej. Det kostede 48 deltagere og tilskuere bøder. Læs mere om det her.

Annonce:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også