Annonce:

Mekaniker får million i bøde – “reparerede” Porsche i 11 år

Annonce:

En mekaniker i England skal af med, hvad der svarer til 1 million danske kroner, fordi han beholdt en kundes Porsche i 11 år.

Penelope Horlick måtte kæmpe i hele 11 år og gå rettens vej for at få en mekaniker, som hun i 2013 bad reparere en Porsche, til at udlevere bilen igen.

Mekanikeren Jagjiwan Jhally hævdede, at han både havde tid og var i stand til at reparere Penelopes Porsche 911.

Der skete bare intet. Jagjiwan Jhally ringede ikke tilbage. Ligesom han på anden måde undlod at høre fra sig. Da Penelope Horlick i første omgang opsøgte mekanikeren for at få svar, undskyldte han sig med, at reparationen var blevet mere omfattende, end han havde regnet med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Så Penelope Horlick måtte vente. Og det kom hun til. I hele 11 år faktisk. Parterne måtte endda ud i en retssag, før Porschen nu endelig er tilbage, hvor den hører til.

Det skriver avisen The Sun.

Undervejs mente mekanikeren, at han på grund af tiden, som var gået nu havde den fulde råderet over bilen, og at Penelope Horlick i øvrigt skyldte 9.000 pund for opbevaring.

I mellemtiden havde kvinden, der i det daglige arbejder som arkæolog, købt sig en Audi for overhovedet at komme rundt, nu hun ikke havde Porschen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Da Porschen efter længere tids tovtrækkeri kom retur til Penelope Horlick manglede alt fra motor til gearkasse. Det blev dråben der startede retssagen. Og nu skal den kriminelle mekaniker betale 1 million kr. i erstatning plus alle sagsomkostninger.

Svindlere er der desværre nok af i bilbranchen. Herhjemme er en synsmand blevet idømt en lang fængselsstraf, fordi han lod sig bestikke til at klone flere specielle biler. I sagen er fem andre mænd også idømt fængsel. Læs mere om det her.


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også