Annonce:

Lennart er vred – mødte sin skrottede bil på vejen

Bil-ejeren Lennart troede, han havde solgt sin bil til skrot. Virkeligheden viste sig dog at være en helt anden ude på vejene.

Annonce:

Lennart 16 år gamle bil havde i længere tid haft problemer med gearkassen, da han en dag tog beslutningen om én gang for alle at få bilen skrottet.

Han var træt af at smide penge i den, og da bilen en dag ikke ville starte, blev det dråben. Troede han.

Det skriver han i et brev til Vi Bilägere.

For selvom bilen blev kørt til skrot, og skrotpræmien blev udbetalt. Men skrothandleren har vist at være fyldt med løgn.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

For bilen kører ifølge Lennart stadig rundt på vejene, og det endda i den by, hvor bilens nu tidligere ejer bor. Altså selvom Lennart har i en kvittering, der ‘beviser’, at bilen er skrottet.

LÆS OGSÅ: Jeremy Clarkson afslører 14 år gammel hemmelighed

Hos landsforeningen af autophuggeren er man ifølge Vi Bilägere ‘chokeret’ over, at den slags kan finde sted. Ophuggere skal give besked, om hvis bilen alligevel ikke – af den ene eller anden grund – bliver skrottet.

Selvom det nu er ord mod ord, er bilernes verden desværre også fyldt med svindlere. Herhjemme er en synsmand fra den københavnske vestegn netop idømt en lang fængselsdom, fordi han lod sig bestikke til at klone en række meget dyre biler. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også