Annonce:

Folk i V8-biler vil hellere køre elbil, tror AMG-chef

Michael Schiebe, der er administrerende direktør for Mercedes-AMG, er overbevist om, at kunderne ikke kun køber en bil, fordi den har V8-motor, men også på grund af teknologien.

Annonce:

Han mener, at Mercedes-AMG’s kunder med tiden får samme forhold til 4-cylindrede motorer som til deres smartphones. Nemlig som ting de ikke kan leve uden.

Og nu er AMG-chefen Michael Schiebe på banen med endnu en markant udmelding om mærkets kunder.

Det fortæller han i et interview til det engelske bilmagasin Autocar.

Han mener nemlig, at bilisterne, der vælger en V8-drevet AMG-model, uden problemer vil kunne skifte den ud med en elbil. Og ikke mindst, at de gerne vil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

– Kunder, der kom til mærket på grund af V8-motoren, kom ikke, fordi de bare ville have en stor motor.

LÆS OGSÅ: Speedometer forsvinder i helt ny Polestar til 800.000 kr.

– De kom, fordi de elskede den teknologi, vi har lagt i bilen. Så når det kommer til elbiler, er jeg ret sikker på, at de (bilisterne, red.) vil springe ud i den nye teknologi, fordi det vil være det nyeste og bedste, du kan få.

Dermed tror AMG ikke på, at de bliver valgt til for deres motorer, men mere fordi de tilbyder en teknologi, som ingen andre tilsyneladende har.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Dermed vil AMG’s filosofi om ‘One man, one engine’ dø med tiden. I hvert fald tyder meget på, at Mercedes’ performance-afdeling er klar til at lægge forbrændingsmotoren i graven. Også hurtigere end konkurrenterne.

Omvendt er det ikke lige nu, at V8-motoren dør ud i AMG-programmet. Selvom både GLC og C63 AMG ikke længere fås med V8-motor.

Det forlyder dog, at AMG alligevel har skiftet mening. I hvert fald delvist. Den nye CLE63 skulle have haft samme toliter, firecylindrede benzinmotor. Men nu skulle tyskerne være klar til at lægge den ‘gamle’ 4-liters V8-motor i bilen.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Annonce:

Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også