Annonce:

Disse populære biler er blevet 10 procent dyrere

Bilisterne skal betale markant mere for nye biler, end de gjorde for bare få måneder siden. Nogle biler er blevet 10 procent dyrere.

Annonce:

De 20 mest populære biler med forbrændingsmotor er blevet 10 procent dyrere. Altså ikke bare i løbet af i år, men inden for de seneste par måneder.

Det viser en analyse fra Ferdinand Dudenhöffer, der er økonom og brancheekspert, som nyhedsbureauet dpa citerer.

Ifølge Dudenhöffer koster de 20 mest populære biler med forbrændingsmotorer nu i snit 33.000 euro svarende til 246.000 kroner. Det er godt 10 procent mere, end de samme biler kostede i april.

De mest populære elbiler er også blevet dyrere. Dog er stigningen knap så voldsom. Ifølge Dudenhöffers beregninger er de elbiler, som bilisterne køber flest af, blevet fire procent dyrere i samme periode.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Forkert ladekabel fik elbil til at udbrænde totalt

Det betyder, at de nu i snit koster fra 40.500 euro svarende til 302.000 kroner.

Volkswagen har dog sat den billigste udgave af elbilen ID.3 markant ned i håbet om at genstarte salget, der de seneste måneder kun er faldet. Og Opel arbejder lige nu på en elbil til godt 25.000 euro fra ny.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også