Annonce:

Trump vil forhindre forbud mod benzin- og dieselbiler

Donald Trump lover nu amerikanerne, at benzin- og dieselbiler ikke bliver forbudt, hvis han bliver genvalgt som præsident i landet.

Annonce:

Hvis Donald Trump efter valget til november igen kan kalde sig USA’s præsident, bliver hverken benzin- eller dieselbil forbudt.

Det skriver Reuters.

Donald Trump kom med løftet på et vælgermøde i delstaten Michigan, hvori den tidligere så berømte bilby Detroit ligger. Finanskrisen tilbage i 2008 fik dog byens bilindustri til at falde sammen.

Siden har den ikke rigtig rejst sig igen. Men lover den republikanske præsidentkandidat, at det nu bliver tilfældet igen. Løftet kommer dog ikke uden betingelser.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

– I kommer til at producere dem lige her, lød det fra præsidentkandidaten.

LÆS OGSÅ: Særlig trafikalarm er ulovlig i Danmark

Præsident Joe Biden, der tidligere på året trak sin genopstilling tilbage, har flere gange afvist at sætte dato på, hvornår amerikanerne skal udfase produktionen af diesel- og benzinbiler.

I delstaten Californien er man dog klar til at gå lige så langt som EU i jagten på benzin- og dieselbilernes endeligt. Begge steder skal det nemlig være helt slut med nye forbrændingsmotorer i henholdsvis 2035 og 2030.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Flere bilmærker har, siden beslutningerne blev taget, dog sagt, at de alligevel ikke kan undvære forbrændingsmotoren. Volvo er et af de mærker, der senest har smidt løftet om kun at bygge elbiler i skraldespanden.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også