Annonce:

Volkswagen fortryder – knapper vender tilbage i alle biler

Volkswagens stærkt kritiserede trykpaneler med haptisk feedback er nu fortid. De dukkede op i Golf-modellen, og her forsvinder de som det første igen.

Annonce:

Med Golf Mk. 8 introducerede Volkswagen sine kunder for touch med haptisk feedback i stedet for fysiske knapper. Men ingen – hverken kunder eller journalister – brød sig om det.

Så nu forsvinder touch-panelerne til gengæld for rigtige, fysiske knapper. Knapper kommer i første omgang tilbage i den faceliftede Golf Mk.8.5, før de spreder sig til det øvrige modelprogram.

Det offentliggjorde Volkswagens øverste direktør Thomas Schäfer egentlig på sin LinkedIn-profil så sent som i oktober sidste år. Det nye er, at vi nu ved, hvordan knapperne vender tilbage, altså i hvilke biler.

– Vi former vores modelprogram og vores design og i den sammenhæng nye, mere simple måder at styre dem (bilerne, red.) på. Eksempelvis genintroducerer vi trykknapperne på rattet. Det er, hvad kunderne vil have fra Volkswagen, lød det dengang fra direktøren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Den faceliftede Golf, som Volkswagen overvejer at holde i live meget længe, får også opdateret sit infotainment-system. Det vil fremover kunne kendes på, at det er udstyret med ChatGPT som standard.

LÆS OGSÅ: Dansk firma lukker produktionen efter 107 år

Men herfra er det småt med ændringer. Præcis som vi egentlig kender Volkswagen for det. Den faceliftede model ligner sin forgænger, og sådan har det altid været.

Hvis man vil have en idé om, hvordan kabinerne i kommende Volkswagen-modeller vil tage sig ud, skal man ifølge interiørdesigner Darius Watola kigge ind i en ID.2. Den kommende elbil afspejler VW’s fremtidige design.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også