Annonce:

Model 3 med længste rækkevidde nogensinde kommer til Danmark

Tesla Model 3 Longe Range – der får modellens længste rækkevidde nogensinde – kommer til Danmark. Bilen har baghjulstræk.

Annonce:

Tesla Model 3 Long Range med baghjulstræk er nu tilgængelig i Danmark til en startpris på 339.990 kroner. Officelt kan bilen køre 702 kilometer efter den såkaldte WLTP-standard.

Modellen kombinerer en imponerende rækkevidde med energieffektivitet og er blandt de mest omkostningseffektive elbiler på markedet. Denne bil henvender sig til dem, der ønsker lang rækkevidde uden at betale en højere pris.

En af de vigtigste faktorer for Tesla Model 3 Long Range er dens energieffektivitet. Den kan køre en kilometer med samme mængde energi, som det kræver at opvarme et måltid i en mikrobølgeovn.

Det skriver Tesla i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Modellen kræver minimal vedligeholdelse, hvilket yderligere sænker de samlede ejeromkostninger. Den tilbyder også en række premium funktioner som standard, hvilket gør den konkurrencedygtig i forhold til andre biler i samme prisklasse.

LÆS OGSÅ: Volvo dropper endnu et urealistisk mål i 2025

Tesla Model 3 Long Range har fortsat mange af de features, der har gjort den tidligere Model 3 så populær globalt.

Den kombinerer lang rækkevidde med gode køreegenskaber og teknologiske funktioner, som eksempelvis et avanceret underholdningssystem. Modellen er også blevet forbedret med støjdæmpning, akustisk glas og en forbedret kabine, der sikrer en roligere køreoplevelse.

Interiøret er designet med førsteklasses materialer og byder på komfort som ventilerede forsæder og sædevarme på både første og anden række.

Et 8-tommers display bagtil giver bagsædepassagererne nem adgang til klimaanlæg og underholdning. Det indbyggede lydsystem understøtter streamingtjenester som Spotify og Apple Music, hvilket sikrer underholdning på farten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

For dem, der ofte rejser langt, er Tesla Model 3 Long Range et solidt valg. Med adgang til over 10.000 Tesla Superchargere i Europa tilbyder bilen en fleksibel opladningsløsning, der gør det muligt at tage længere ture uden problemer med opladning.

Model 3 Long Range med baghjulstræk er nu tilgængelig på det danske marked. For mere information om Tesla og deres modeludvalg kan man besøge den danske Tesla-side her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende afsender.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også