Annonce:

Kæmpe billeverandør konkurs – 190 mister jobbet

Tyske Flabeg Automotive har knækket halsen økonomisk og indgivet en konkursbegæring ved byretten i Regensburg.

Annonce:

Konkurstoget fortsætter med at buldre gennem bilindustrien. Især den tyske del er hårdt ramt, og nu mister endnu et firma livet.

Flabeg Automotive, der laver ruder og sidespejle til diverse bilmærker, måtte i sidste uge opgive kampen for at køre videre. Det betød, at der landede en konkursbegæring i Regensburg.

Det skriver Automobilwoche.

Konkursen kommer efter, at Flabeg Automotive i august fortalte om verden, at man kørte på randen af en konkurs.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Trods konkursen fortsætter arbejdet på fabrikken. Men de 190 medarbejdere ved ikke, om de er købt eller solgt, når den nuværende ordrebog er kørt igennem. Og faktisk er man løbet tør for ordre. Det skete i slutningen af september.

LÆS OGSÅ: Volkswagen fortryder – knapper vender tilbage i alle biler

Tidligere har konkursboets kurator, advokaten Volker Böhm fra Schultze & Braun, oplyst i en pressemeddelelse, at man ville undersøge alle muligheder for ‘at få virksomheden til at køre videre’. Men det er altså ikke lykkedes endnu.

Nu sætter Volker Böhm og Flabeg Automotives ledelse lid til, at man kan få investorer ind over. For ifølge Automobilwoche ønsker bilmærkerne, at virksomheden fortsætter produktionen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også