Annonce:

Kevin Magnussen vil have ny regel indført i Formel 1

Kevin Magnussen blev den første Formel 1-kører, der har fået løbskarantæne efter de nuværende regler. Nu vil han have lavet reglerne om.

Annonce:

Kevin Magnussen mener, at Formel 1 bør indføre et nyt system, når det kommer til strafpoint. Point som i sidste ende kan betyde, at kørerne bliver udelukket fra løb.

Noget der tidligere på sæsonen skete for netop Kevin Magnussen i forbindelse med løbet i Aserbajdsjan, som danskeren måtte sidde over på grund af 12 strafpoint.

Magnussen blev den første Formel 1-kører i 12 år, der blev udelukket, efter at han samlede 12 strafpoint på sin superlicens. De sidste to point blev tildelt, da danskeren stødte sammen med Alpines Pierre Gasly under Italiens grand prix.

Den danske kører fik hele syv point i Miami for en række hændelser i sprintløbet og en kollision med den tidligere Williams-kører Logan Sargeant.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Men K-Mag føler, at Formel 1-organisationen og ikke mindst FIA bør få kigget regelsættet igennem en ekstra gang. Han mener, at der bør justeres i, hvad der straffes som ‘ekstraordinært farlig kørsel’.

LÆS OGSÅ: Model 3 med længste rækkevidde nogensinde kommer til Danmark

– Det med strafpoint er lidt mærkeligt.

– Måske ville det være bedre at give løbsforbud for ekstraordinært farlig kørsel eller for en specifik hændelse og ikke på grund af noget der samler sig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

– Det kan opstå i situationer, hvor man bliver straffet hårdere end andre.

– I mit tilfælde begyndte jeg i sæsonen med nul point, akkumulerede dem alle sammen, og så vidste jeg resten af ​​sæsonen, at ingen af ​​disse point løb ud.

– Så jeg blev faktisk straffet hårdere, fordi jeg ikke havde haft nogen point sidste år. Så på en måde burde jeg have fået nogle point sidste år.

– Jeg synes bare, det er en meget kompleks ting. Så for mig er det svært at sidde her og sige, at vi skal gøre den ene, det andet og det tredje, fordi det er den rigtige vej frem, siger Magnussen til en række medier – bl.a. Racingnews365.

Annonce:

Læs flere spændende nyheder fra og om motorsportens verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også