Annonce:

Facebook-stifter har specialbygget en Porsche til konen

Hun ville have en minivan. Så Facebook-stifter Mark Zuckerberg har fået specialbygget en Porsche Cayenne til konen.

Annonce:

Når man er en af verdens rigeste mænd, kan man tillade sig lidt af hvert. Også at forlænge en Porsche Cayenne, fordi konen egentlig ønskede sig en minivan.

Det er Mark Zuckerberg, stifter af Facebook, et meget godt eksempel på. For mens han kører rundt i et vanvittigt brøl af en Cadillac, har konen fået det, som hun ville.

I hvert fald som Zuckerberg tror, hun vil. Resultatet er en minibus med Cayenne-former. Bilen har både skydedøre og mere end plads nok til parrets tre børn.

Zuckerberg valgte samtidig at anskaffe sig en Porsche GT3 Touring i en matchende Crayon-grå lak. Bilerne er nu døbt bilerne His and Hers. Og begge dele falder tilsyneladende i konen Priscilla Chans smag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Det er dog ikke alle i kommentarsporet til Facebook-opslaget, hvor Zuckerberg-parret har delt billedet af deres nye biler, som synes lige godt om idéen.

LÆS OGSÅ: Volkswagen fortryder – knapper vender tilbage i alle biler

– Meget dårlig smag, men flot udførelse, skriver en bruger.

Andre bemærker, at det er West Coast Customs, der i 00’erne blev kendt for at ombygge biler for MTV i programmet “Pimp My Ride,” der står bag ombygningen. Meget apropos Pimp My Ride så genopstod programmet i august 2022. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også