Annonce:

Sjælden BMW fundet i forladt hus til 10 millioner kroner

I et forladt palæ af en bolig i USA står en mindst lige så forladt BMW E34 M5. Angiveligt har ingen rørt hverken huset eller bilen siden 2008.

Annonce:

Det sker fra tid til anden, at folk forlader både hus, hjem og deres biler. Også selvom det på overfladen ser solidt ud. I hvert fald økonomisk.

Hvorfor lige denne BMW E34 M5 blev forladt, er der småt med detaljer om. Men angiveligt har ingen rørt ved den – eller ved huset, hvor bilen er parkeret – siden 2008.

Det fortælles i en video fra YouTube-kanalen BigBankz.

Angiveligt har bilen tilhørt en læge, som er – eller måske rettere var – både bilentusiast og racerkører ved siden af. Ejendommen blev købt i 1996. Men for parret, der boede i huset, begyndte tingene at gå ned ad bakke i 2008.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Ifølge naboer er ingen af husets beboere set siden 2015, hvor nogle flyttekasser blev slæbt ud i en Porsche. En bil, som umiddelbart efter kørte fra stedet, kun for aldrig at blive set i området igen.

LÆS OGSÅ: Forkert ladekabel fik elbil til at udbrænde totalt

At dømme ud fra bilens stand har den tydeligvis set bedre dage. Men nummerpladerne indikerer, at bilen kan være importeret fra Tyskland. Dermed er motoren ikke på 3,5 liter, som amerikanerne måtte nøjes med, men hele 3,8 liter.

Holder nummerpladen stik, og er den ikke bare sat på for underholdningens skyld, kan der være tale om den 3,8-liters rækkesekser, som BMW udstyrede bilen med i de sidste år af produktionen fra 1992 til 1996. Er det tilfældet, er bilen en af de sidste 3.910 eksemplarer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


E34-udgaven af 5 Serien kunne også fås med V8-motoren. Men så hed den 540i og måtte nøjes med 286 hestekræfter fra en 4-liters motor.

Det er værd at bemærke, at sådan nogle forladte hjem, garager og steder ikke er så usædvanlige, som de ser ud. Heller ikke blandt de bedre stillede.

Boosted har tidligere fortalt, om hvordan et mindre hav af umiddelbart helt nye BMW E34 5 Serien dukkede op i en forladt lagerhal. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Annonce:

Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også