Annonce:

Porsche-ejer krævede 10 mio. – nu skylder han 95.000 kr.

En Porsche 911 GT2 RS-ejer kræver i alt 10,6 millioner norske kroner af sit forsikringsselskab, fordi han selv kørte galt. Nu har han tabt sagen i byretten.

Annonce:

En nordmand i 50’erne nåede kun at have sin Porsche 911 GT2 RS, før han smadrede den. Nu har han også tabt erstatningssagen i byretten.

Den norske mand mener ellers, at han har ret til en erstatning på 10,6 millioner kroner. Pengene skulle dække reparationsomkostninger og prisen for en lejebil.

Det skriver Motor.

De 10,6 millioner kroner er flere millioner mere end Porsche-ejeren i første omgang fik i erstatning. Forsikringsselskabet var dog ikke meget for overhovedet at udbetale pengene, da man mente, at manden løj.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Så det hele endte faktisk først i en helt anden byretssag om erstatning. En sag som forsikringsselskabet tabte, og derfor blev tvunget til at hoste op med flere millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Renten på Danmarks populære bil sættes ned til 0 procent

Men den første erstatning er altså rigelig og tilstrækkelig, har byretten i Oslo nu afgjort i den nye sag. Bl.a. fordi byretten ikke fandt det bevist, at bilisten kunne dokumentere nogle af sine mange krav mod forsikringsselskabet.

Af samme grund skal nordmanden nu både betale sine egne og forsikringsselskabets sagsomkostninger. De løber op i 95.000 norske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Ifølge Motors oplysninger slutter sagen dog formentlig ikke i byretten. Til mediet sagde Porsche-ejeren før dommen, at han ville anke sagen, hvis han tabte.

Det er faktisk sket før, at et forsikringselskab må punge ud med uhyggeligt store summer for et uheld i en bil. Også uheld af den lidt mere alternative slags.

En kvinde skal eksempelvis have 37 millioner kroner i erstatning, fordi hun fik en kønssygdom på bagsædet af kærestens bil. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Annonce:

Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også