Annonce:

Vanvidsbilist knaldet på Bollervej i nat

En 30-årig mand måtte i nat aflevere både bil og kørekort til politiet, da han kl.02.33 blev blitzet af en fotovogn på Bollervej i Horsens.

Annonce:

På Bollervej i Horsens blev en vanvidsbilist tidligt torsdag morgen målt til at køre 125 kilometer i timen, på en strækning hvor hastighedsgrænsen er 60 kilometer i timen. Det skete omkring klokken 2.33, hvor en bemandet ATK-vogn blitzede

Føreren af bilen, en 30-årig mand fra Horsens, blev hurtigt opsøgt af politiet. Omkring en halv time efter hændelsen sendte Sydøstjyllands Politi en patrulje til mandens adresse for at inddrage både bil og kørekort.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Ifølge vagtchef Steffen Wolf fra Sydøstjyllands Politi, blev bilen beslaglagt på stedet med henblik på en senere konfiskation. Den 30-årige mand fik desuden sin førerret administrativt inddraget, hvilket betyder, at han øjeblikkeligt mistede retten til at køre bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Steffen Wolf forklarer, at manden sandsynligvis kan forvente en betinget fængselsstraf som følge af hastighedsovertrædelsen. I udgangspunktet er straffen 20 dage. Men vælger man at sidde bøden af i fængsel kan straffen også veksles til 30 dage.

LÆS OGSÅ: Test afslører: Billige viskerblade er bedre end de dyre

De præcise konsekvenser for manden vil blive afgjort senere i forbindelse med en senere retssag. Politiet har dog allerede taget de første skridt med beslaglæggelsen af køretøjet.

Omvendt er det ikke altid, at politiet får har, når de tager bilen fra en bilist og beskylder vedkommende for vanvidskørsel. Tidligere på året talte Boosted med en 20-årig mand, som måtte hele vejen til landsretten for at få ret i, at politiet ikke kunne bevise hans påstådede vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Sagen betød, at politiet og staten måtte levere den Audi, som den 20-årige blev stoppet i, tilbage. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også