Annonce:

Det skal en bilentusiast opleve i efterårsferien

Classic Car House i Lyngby byder både børn og voksne velkommen i efterårsferien, hvor bilentusiaster kan udforske en verden af klassiske biler og historiske værksteder.

Annonce:

Efterårsferien er et oplagt tidspunkt for familier at finde på aktiviteter, som kan samle både børn og voksne. For bilentusiaster og de, der bare vil opleve noget anderledes, er Classic Car House i Lyngby et oplagt udflugtsmål i uge 42.

Her kan man udforske over 300 klassiske biler, som hver især rummer sin egen historie. Museet inviterer både børn og voksne indenfor til en oplevelsesrig ferie med aktiviteter og fascinerende indblik i bilens historie.

Classic Car House åbnede i 2023 og har siden budt på oplevelser, der kombinerer bilkultur med historiske elementer.

– Det er altid en stor fornøjelse, når børnene kigger forbi Classic Car House.

– Klassiske biler er noget, de færreste børn har et kendskab til, og det er fascinerende at se, hvordan museet kan vække deres interesse, fortæller Dorthe Arvin, Head of Communication hos Classic Car House i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Korrupt synsmand fra København skal flere år i fængsel

For de yngre gæster har Classic Car House arrangeret en række aktiviteter, som er designet til at underholde og engagere børnene. En skattejagt udfordrer de små til at finde tøjdyr, der har gemt sig i deres yndlingsbiler. Når jagten er fuldført, venter der en præmie.

I det såkaldte krea-rum kan børnene bygge deres egne LEGO-biler, tegne fantasifulde efterårsbiler eller slappe af med en sjov film. Det giver mulighed for, at alle kan finde noget at beskæftige sig med i løbet af besøget.

Hver dag er der også mulighed for at høre spændende bilhistorier og sjove fun facts. Kl. 11.00, 12.00 og 13.00 bliver der fortalt historier om udvalgte biler og deres baggrund.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


For dem, der er interesseret i at se motorerne i aktion, er der motorstart kl. 13.00 på hverdage, hvor nogle af de mest bemærkelsesværdige klassiske biler bliver startet op.

Museet byder også på en mere historisk dimension. Besøgende kan træde ind i et automobilværksted fra 1936 og opleve, hvordan arbejdet foregik for næsten 90 år siden. Det er som at tage et skridt tilbage i tiden og se, hvordan bilreparationer blev udført dengang.

Derudover er der en sjov og lærerig installation, “Bilens utrolige rejse”, som strækker sig over 50 meter. Her får man et indblik i bilens udvikling, lige fra de tidligste dampmaskiner til de biler, vi kører i dag.

Hvis man ønsker en mere guidet oplevelse, tilbyder Classic Car House også rundvisninger. Her får man mulighed for at dykke dybere ned i de enkelte bilers historie og høre anekdoter, som ikke er nævnt andre steder. Rundvisningen koster 70 kr., og det anbefales at booke den på forhånd for at sikre en plads.

Annonce:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende afsender.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også