Annonce:

Bilforhandler får forbud mod at sælge sin kat

En tidligere bilforhandler er blevet udelukket fra at sælge varer på en af Sveriges største handelsportaler, selvom han gør det som privatperson. Ikke engang katte må han afhænde.

Annonce:

Peter fra Gøteborg er blevet sparket ud af en af Sveriges største handelsportaler, Blocket. Ikke engang sin kat må den tidligere bilforhandler finde et nyt hjem til.

Blocket blokerer nemlig alle hans annoncer på handelsportalen, også selvom han forsøger at oprette dem som privatperson.

Det fortæller han til Carup.

– Jeg har drevet et firma. Men så gik min partner bort, og katten fik ingen opmærksomhed, så jeg satte en annonce på den. Men de fjernede annoncen; jeg måtte ikke engang reklamere for katten, siger Peter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

En erhvervskonto koster Peter omkring 3.000 svenske kroner om måneden. Og der er altså ingen vej uden om. Også selvom Peter og mange andre brugere ifølge Carup er blevet ramt af meget strengere regler på Blocket.

LÆS OGSÅ: Korrupt synsmand fra København skal flere år i fængsel

Handelsportalen henviser til skatteregler i Sverige, som forpligter den slags virksomheder til at oplyse om erhvervsaktiviteter blandt sine brugere.

Skifter en person, der tidligere har været knyttet til siden med et erhverv, pludselig over i den private del af Blocket, vil handelsportalen kræve dokumentation for, at det ikke er en skjult måde at drive virksomhed på.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


– Hvis vi modtager sådan dokumentation, er det ikke noget problem at annoncere som privatperson, selvom man har en virksomhed, lyder det fra en talsperson.

Blocket strammer dog ikke kun skruen over for erhvervsdrivende. Også bilmærkerne behandler handelsportalen anderledes. Nogle af dem vil virksomheden ikke have noget med at gøre. Det burde have ramt Tesla. Læs mere om hvordan her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også