Annonce:

Nu bliver Grand Theft Auto til en film

Den har hverken noget med Rockstar eller ejeren Take Two at gøre. Men nu kommer der alligevel en film om Grand Theft Auto.

Annonce:

Den når måske at udkomme, inden det næste Grand Theft Auto overhovedet er ude. For nu kommer der en film om det samme spil.

Det skriver Dexerto.

Filmen, der har fået titlen Grand Theft Auto Hamlet, er fan-skabt. Det hele er skabt i onlinedelen af Grand Theft Auto – det der bare hedder GTA Online. Der er endda – i lighed med spillet – allerede lavet en trailer.

Som navnet antyder, er filmen inspireret af William Shakespeare-stykket Hamlet. I filmen følger man Sam og Mark gennem coronapandemien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Der er endnu ingen udgivelsesdato på filmen. Men det forventes, at den udkommer næste år. Det samme år som Rockstar mener sig klar til at udgive Grand Theft Auto 6.

LÆS OGSÅ: Bilmærket Fisker efterlod hovedkvarter i totalt kaos

Spillet er indtil videre annonceret til PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Der er endnu intet ude om en eventuel PC-udgivelse. Men sådan var det også med den nuværende udgivelse GTA 5. Her udkom spillet først til PC halvandet år efter udgivelsen på konsol.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:



Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også