Annonce:

Er Fisker-konkurs reddet? Nu er der nyt om 3.321 biler

Handlen med hele Fisker Inc.’s lager af biler i USA ser nu ud til alligevel at blive til noget, fordi bilmærket kan hente data ud fra en række lukkede servere.

Annonce:

Fisker Inc. kan nu alligevel gå konkurs efter den plan som er lagt i det amerikanske retsvæsen. Aftalen om nedlukning så ellers ud til ikke at blive til noget.

Bilmærket havde nemlig lukket sine servere med data om 3.321 lagerbiler, som det samme amerikanske leasingselskab har købt, ned.

Det skriver Reuters.

Det fik selskabet til at true med at trække sig fra handlen. En handel der er betingelsen for at Fisker Inc. i det hele taget kan lukket forretningen permanent.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Men nu ser aftalen ud til alligevel at blive til noget. Leasingselskabet har indvilliget i at betale yderligere 2,5 millioner dollar over fem år for at holde Fiskers servere kørende.

LÆS OGSÅ: Bilgigant vender tilbage til Formel 1 – bliver en del af Haas

Aftalen kan få stor betydning for private ejere af Fisker Ocean, da de åbne servere betyder, at de er mulighed for software-opdateringer, fjerndiagnostik og at Fisker-appen fungerer.

Det er dog ikke det samme, som at American Lease har interesse i også at holde andre end deres egne Fisker-biler kørende.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!




Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også