Annonce:

15-årig dreng sigtet for vanvidskørsel i meget lille bil

En 15-årig dreng er sigtet for vanvidskørsel efter at have kørt med hastigheder over 150 kilometer i timen i et tætbebygget område i Varde mandag aften.

Annonce:

En meget ung bilist – en bare 15-årig dreng – blev anholdt i Varde mandag aften omkring klokken 23.50. Han er også sigtet for forsætlig fareforvoldelse.

Politiet forsøgte at standse bilen, men føreren undveg patruljevognen og satte i stedet kurs mod forskellige byer.

Det skriver TV SYD.

Ifølge politiet tog biljagten cirka 20 minutter, hvor kørslen foregik med varierende hastigheder gennem småbyer. Patruljevognen måtte dog på et tidspunkt stoppe biljagten, da situationen blev for farlig på grund af de høje hastigheder i de tætbebyggede områder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Udrykningskørslen, som politiet betegner som en eftersættelse, fandt sted primært i området omkring Ølgod, Tistrup og Krusbjerg. Vagtchef Richard Borring fra Syd- og Sønderjyllands Politi forklarer ifølge TV SYD, at det blev nødvendigt at afbryde jagten, da risikoen for ulykker blev for stor.

LÆS OGSÅ: Elbil til 800.000 kr. fik vejhjælp første dag: “Ikke ualmindeligt”

Den bil, som den 15-årige kørte i, var en lille personbil, der tilhører drengens familie. Efter anholdelsen blev bilen beslaglagt af politiet.

Derudover havde den 15-årige en jævnaldrende passager med i bilen, som dog ikke aktivt deltog i vanvidskørslen. Politiet oplyser, at der heldigvis ikke er sket personskade under episoden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Efter anholdelsen blev den 15-årige løsladt tirsdag morgen, men sagen er endnu ikke afsluttet. Drengen skal afhøres med værge og socialmyndigheder til stede, inden sagen bliver forelagt retten.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også