Annonce:

Her er den danske pris på elbilen Hyundai Inster

Hyundai har offentliggjort de danske priser på deres nye elbilmodel, INSTER, som lanceres i begyndelsen af det kommende år. Prisen starter ved 179.995 kr.

Annonce:

Den nye Hyundai INSTER er en kompakt elbil, der er udviklet med fokus på rummelighed og udstyr.

Trods sin størrelse har bilen en relativt lang akselafstand, hvilket giver ekstra plads i kabinen. Der er god plads til fire personer, og bilens indretning er fleksibel, hvilket gør den anvendelig i mange forskellige sammenhænge.

INSTER kommer med to forskellige batterityper. Den ene mulighed er et standardbatteri på 42 kWh, som yder 97 hestekræfter og giver en rækkevidde på op til 320 km.

Prisen for denne version starter ved 179.995 kr. Den anden mulighed er en større batteripakke på 49 kWh, der leverer 115 hestekræfter og en rækkevidde på op til 370 km. Denne variant kan købes fra 191.995 kr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Begge batterityper kan oplades med op til 11 kW (AC). Det betyder, at det tager cirka fire timer at lade 42 kWh-modellen op fra 10 til 100 procent, mens opladning af 49 kWh-modellen tager omkring fire timer og 35 minutter.

LÆS OGSÅ: Over hver tredje tysker skifter fra elbil til benzinbil

Hvis hurtigladning (DC) med 120 kW eller mere anvendes, kan bilen oplades fra 10 til 80 procent på omtrent 30 minutter under ideelle forhold, uanset hvilken batteristørrelse der er valgt.

Modellen er tilgængelig i tre forskellige udstyrsvarianter: Essential, Advanced og en Cross-udgave, der vil blive lanceret senere. Allerede i Essential-versionen er udstyrsniveauet højt. Her får man blandt andet en 10,25-tommer digital instrumentering og en tilsvarende stor touchskærm med navigation.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Derudover er der adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera og OTA-opdateringer, som betyder, at bilen kan opdateres uden et værkstedsbesøg.

Et af de teknologiske elementer i INSTER er Bluelink-appen. Den gør det muligt for ejeren at styre flere funktioner på afstand, såsom at forvarme eller afkøle kabinen, tjekke bilens opladningsstatus og starte eller stoppe opladningen.

Af sikkerhedsudstyr kan nævnes el-klapbare sidespejle med varme, aktiv vognbaneassistent, skiltegenkendelse og automatisk nødbremse, som også registrerer fodgængere og cyklister. Derudover er der parkeringssensorer bagpå og vognbaneassistent med følgefunktion.

Den mere avancerede udstyrsvariant, Advanced, tilføjer yderligere komfort og sikkerhed. Her får man bl.a. varme i forsæder og rat, parkeringssensorer både for og bag samt LED-forlygter med projektørlinse.

Annonce:

Andre detaljer inkluderer kunstlæder på midterkonsollen, armlæn til føreren og et automatisk nedblændeligt bakspejl. En trådløs opladningsdock til mobiltelefoner er også integreret i midterkonsollen.

Hyundai tilbyder 5 års garanti på INSTER uden kilometerbegrænsning, som det også er tilfældet med deres andre modeller.

For mere information kan man besøge den officielle danske hjemmeside for Hyundai her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Annonce:

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende afsender.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også