Annonce:

Porsche 911 GT3 kommer til Danmark med 510 hestekræfter

Den næste Porsche GT3 bevarer sin manuelle gearkasse – og så kommer den til Danmark med baghjulstræk og 510 hestekræfter sidst på året.

Annonce:

Den nye Porsche 911 GT3 er blevet lanceret i forbindelse med modellens 25-års jubilæum. Porsche har valgt at præsentere to versioner af denne sportsvogn: en med fastmonteret hækvinge og en mere afdæmpet Touring-udgave. B

Begge varianter er udstyret med en 4,0-liters boxermotor, der leverer 510 hestekræfter og 450 Nm. En sekstrins manuel gearkasse kan fås som ekstraudstyr.

Vægten på den nye Porsche 911 GT3 er blevet reduceret, så den i sin letteste konfiguration vejer 1.420 kg.

Luftstrømmen glider nu endnu bedre over bilen takket være justeringer af frontdiffusoren, den optimerede frontspoilerlæbe og de modificerede luftdeflektorfinner. Dette giver bilen en højere downforce og dermed bedre køreegenskaber, når det går stærkest.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

En af de særlige opdateringer er gearingens udformning, som er designet til at forbedre oplevelsen på almindelige veje.

LÆS OGSÅ: Bilgigant truer med at sælge benzin- og dieselbiler igen

– Den kortere gearing er især med til at forbedre køreoplevelsen på landeveje,” udtaler den tidligere rallykører Walter Röhrl.

Hans kommentar understøttes af Jörg Bergmeister, brandambassadør og tidligere Le Mans-vinder, som påpeger

Artiklen fortsætter efter annoncerne:
Responsiv Iframe


– På banen har du endnu bedre kontrol med den nye 911 GT3, fordi den leverer et bedre og mere stabilt greb, især hen over bumps og curbs.

Bergmeister tilføjer, at bilen har en mere rolig opførsel under hårde opbremsninger og generelt giver en bedre balance under forskellige køreforhold.

Disse forbedringer er resultatet af finjusteringer af støddæmperne og andre detaljer i undervognen.

Ifølge Andreas Preuninger, Head of GT Cars hos Porsche AG, har man med den nye 911 GT3 gjort modellen mere individuel og tilpasselig.

Annonce:

– Vi har begivet os ind i en verden af detaljer og tilført en lang række af de features, som vores kunder har efterspurgt, forklarer han og fremhæver at GT3 nu i højere grad kan skræddersys efter kundernes ønsker.

Porsche 911 GT3 og 911 GT3 med Touring-pakke bliver tilgængelige for danske kunder senere på året. Flere oplysninger kan findes på Porsches officielle hjemmeside her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også