Annonce:

Prisen på elbiler styrtdykker om tre år, lover direktør

Elbiler bliver billigere. Faktisk vil de inden for tre år koste det samme som de populære plug-in hybrider, mener Leap Motors’ direktør Tianshu Xin.

Annonce:

Det kinesiske bilmærke Leapmotor har på grund af en aftale med Stellantis om produktion i Italien hurtigt taget store skridt mod det europæiske marked.

Men ifølge Leap Motor-direktør Tianshu Xin er prisen på elbiler en af de største udfordringer.

Han ser dog en løsning ude i en horisont, der ikke er så langt væk. Direktøren bemærker, at der i Kina allerede ikke er forskel i prisen mellem elbiler og plug-in hybrider. Noget han forventer at se ske i Europa. Og det meget snart.

– Personligt tror jeg, at vi opnår samme pris i Europa inden for to til tre år,” udtalte han under biludstillingen i Paris ifølge Automobilwoche.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Leapmotor adskiller sig fra andre kinesiske bilproducenter ved sin hurtige eksekvering. På mindre end et år har de indgået aftaler med bilgiganten Stellantis. Aftalen betyder, at kineserne kan få bygget deres biler i Europa og dermed undgå EU’s nye straftold.

LÆS OGSÅ: Chok i bilindustrien – kendt firma tæt på lukning

Direktøren fremhæver også virksomhedens omfattende netværk af forhandlere og serviceværksteder. Noget Leapmotor hævder at have haft på plads fra begyndelsen.

– Vi er meget hurtige og har haft et stort forhandler- og servicenet fra dag ét. Hurtighed og service, det er sådan, vi får succes, mener Tianshu Xin.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Responsiv Iframe

Kombinationen af hastighed og en konkurrencedygtig prisstruktur er ifølge Leapmotor nøglen til at vinde europæiske bilkøberes gunst, hvor elbiler fortsat kæmper mod opfattelsen af at være for dyre i indkøb.

Noget der bl.a. afspejler sig i tyske bilisters adfærd. En ny opgørelse fra et forsikringsselskab viser, at mere end hver tredje tyske bilejer fortryder at have købt en elbil. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også