Annonce:

Nu bliver Ettore Bugattis liv til en film

Ettore Bugatti døde for snart 80 år siden. Nu bliver franskmandens, der grundlagde et af verdens fineste bilmærker, liv til en film.

Annonce:

Filmen om Bugatti, der efter planen får premiere engang efter 2025, bliver den næste biografiske fortælling om en ikonisk bilproducent fra samme hold som stod bag Ford v. Ferrari. Altså med producent Andrea Iervolino.

Den kommende film vil fokusere på Ettore Bugatti, grundlæggeren og første direktør for mærket der stadig i dag bærer hans navn. I stil med de tidligere produktioner om Lamborghini og Ferrari vil filmen skildre Bugattis liv og hans indflydelse på bilernes verden.

Det skriver Deadline.

Handlingen vil tage udgangspunkt i Bugattis tidlige år og grundlæggelsen af Bugatti-mærket i 1909. Filmen vil også berøre de udfordringer, som firmaet stod overfor, især efter sønnen Jean Bugattis død i 1939, som havde store konsekvenser for virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Optagelserne vil foregå i Frankrig og Italien, og de første scener skydes efter planen i begyndelsen af 2025. Der forventes at blive brugt et internationalt hold af skuespillere, og som med Iervolinos tidligere film, vil dialogen være på engelsk.

– Efter succeserne med vores film om Lamborghini og Ferrari er jeg glad for at kunne bringe endnu et globalt bilikon op på lærredet.

LÆS OGSÅ: Trådte i kraft 14. oktober – alt over 80 km/t bliver forbudt på dansk vej

– Bugatti vil være en film, der ærer passionen og innovationen, som har defineret en af de mest ikoniske bilproducenter gennem tiden, siger Andrea Iervolino.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Responsiv Iframe

Selvom der endnu ikke er offentliggjort nogen instruktør eller skuespillere til filmen, er der spekulationer om, at større navne vil være involveret.

Iervolinos tidligere projekter har tiltrukket kendte skuespillere som Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari, og Lamborghini-filmen havde Frank Grillo i hovedrollen.

Den nye Bugatti-film er en del af en bredere trend inden for bilbaserede film og serier. Der er også flere andre projekter på vej, herunder Maserati: The Brothers, som instrueres af Oscar-vinderen Bobby Moresco. Dette projekt forventes også at få prominente navne som Anthony Hopkins og Michele Marrone på rollelisten.

Bugatti-filmen kommer samtidig med en stigende interesse for bilhistorier på film og tv. Andre kommende projekter inkluderer en film om Matchbox-biler med John Cena i hovedrollen samt en Netflix-serie om F1-køreren Ayrton Senna.

Annonce:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også